Köprüden Atlayan Genç Kızın Acılı Ailesi İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Köprüden Atlayan Genç Kızın Acılı Ailesi İstanbul'da

Köprüden Atlayan Genç Kızın Acılı Ailesi İstanbul\'da
07.11.2013 15:56

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nden atlaması sonucu hayatını kaybeden 23 yaşındaki üniversite öğrencisi genç kızın acılı ailesi İstanbul'a geldi.

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nden atlaması sonucu hayatını kaybeden 23 yaşındaki üniversite öğrencisi genç kızın acılı ailesi İstanbul'a geldi. Genç kızın telefonunda annesinden gelen bir mesaj bulunurken, babasının ise Sakarya'da ünlü bir cerrah olduğu öğrenildi.

Olay, bugün saat 09.00 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde meydana gelmişti. Taksiye binen üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Başak Özdenoğlu, köprüye geldiğinde trafiğin sıkışmasını fırsat bilerek, köprüden aşağıya atlamış ve hayatını kaybetmişti. Yaşanan olayın ardından Özdenoğlu ailesini arayan polis ekipleri, "Kızınızın çantasını bulduk, karakola gelin" dedi. Bunun üzerine genç kızın cerrah babası Opr. Dr. Muzaffer Özdenoğlu ve annesi Adapazarı'ndan karayoluyla İstanbul'a geldi. Kızlarının öldüğünden habersiz olan Özdenoğlu ailesi, acı haberi emniyette öğrendi. Aile basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken, acılı annenin gözyaşlarına boğulduğu görüldü.

Öte yandan, genç kızın telefonunda annesinden gelen "Kızım seni çok merak ediyoruz. Bizimle iletişime geç" yazılı mesajının bulunduğu öğrenildi.

Emniyetten çıkan aile kızlarının cenazelerini almak üzere Adli Tıp Kurumu'na gitti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Köprüden Atlayan Genç Kızın Acılı Ailesi İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement