Koronavirüs tedavisi biten hasta alkışlarla taburcu edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Koronavirüs tedavisi biten hasta alkışlarla taburcu edildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Samsun'un Atakum ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisi konulan 55 yaşındaki hastanın tedavisi tamamlandı.

Samsun'un Atakum ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisi konulan 55 yaşındaki hastanın tedavisi tamamlandı.

İstanbul'dan memleketi Sinop'un Ayancık ilçesine geldikten sonra rahatsızlanan Cihan Yılmaz, koronavirüs teşhisiyle Samsun'un Atakum ilçesindeki özel hastanede tedavi altına alındı.

Yoğun bakıma alınan Yılmaz, 10 günlük tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu. Yılmaz, doktor ve hemşirelerin alkışları eşliğinde taburcu edildi.

Cihan Yılmaz, "Doktorlar çok riskli bir vaka olarak görüyordu. Herkesten Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA