Köy Çocukları SODES'le Gülüyor - Son Dakika
Güncel

Köy Çocukları SODES'le Gülüyor

Köy Çocukları SODES\'le Gülüyor

Proje kapsamında Hasanbeyli/Kalecik Köyü çocukları proje ekibinin gözetiminde okçuluk, dart, badminton, dağcılık ve doğa yürüyüşü faaliyetleri yapıyorlar.

23.08.2013 10:55

T.C. Kalkınma Bakanlığı'nın SODES 2013 proje faaliyetleri kapsamında Osmaniye Korkut Ata Doğa Gençlik ve Spor Klb. Derneğinin kabul edilen SODES'le Güldüğüm Günler projesi faaliyetleri Osmaniye Hasanbeyli İlçesi ve Köylerinde devam ediyor. Proje kapsamında Hasanbeyli/ Kalecik Köyü çocukları proje ekibinin gözetiminde okçuluk, dart, badminton, dağcılık ve doğa yürüyüşü faaliyetleri yapıyorlar.

Proje faaliyetleri hakkında açıklamada bulunan proje koordinatörü Emine ÇİL; yaz aylarında ve yayla dönemlerinde Hasanbeyli ilçesi ve köylerinin nüfuslarının çok arttığını, özellikle köylerimizdeki çocuklarımızın bu tatil günlerinde bile sosyal ve sportif faaliyetlerden yoksun ve uzak kaldıklarını, buralardaki çocuklarımıza hizmet etmek amaçlı faaliyetlerine öncelikli olarak köylerde başlama gereği duyduklarını söyledi.

Emine ÇİL; Proje faaliyetlerine çocukların ve yetişkinlerin büyük ilgi gösterdiğini belirterek, çocukların anne ve babalarının bu hizmeti çocuklarına sundukları için başta proje ekibi ve DOĞAKA olmak üzere emeği geçen bütün kişi ve kuruluşlara teşekkür ettiklerini, bunun da kendilerinin hizmet şevkini arttırdığını söyledi.

Korkut Ata Spor Kulübü faaliyetlerine önümüzdeki günlerde Hasanbeyli ilçesi ve diğer köylerinde devam edecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köy Çocukları SODES'le Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement