Köy Muhtarı Silahlı Saldırıda Öldü, Eşi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Köy Muhtarı Silahlı Saldırıda Öldü, Eşi Yaralandı

Köy Muhtarı Silahlı Saldırıda Öldü, Eşi Yaralandı

Ankara'nın Polatlı ilçesi Gençali köyü muhtarı 50 yaşındaki Musa Beşer evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldü, yanındaki eşi 49 yaşındaki Hamiyet Beşer yaralandı.

26.01.2013 16:01

Ankara'nın Polatlı ilçesi Gençali köyü muhtarı 50 yaşındaki Musa Beşer evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldü, yanındaki eşi 49 yaşındaki Hamiyet Beşer yaralandı. Hastanede tedaviye alınan Hamiyet Beşer'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Jandarma silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.

Polatlı'ya 30 kilometre mesafede bulunan Gençali köyünün muhtarı Musa Beşer ve eşi Hamiyet Beşer, dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Muhtar Beşer olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Hamiyet Beşer ise yaralandı. Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hamiyet Beşer'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma ekipleri, olay yerinde incelemede bulunurken, saldırgan ya da saldırganların bulunması için çalışmalarını sürdüğü bildirildi.

Muhtar Beşer'in 2010 yılında kavga ettiği M.S. adlı bir kişiyi beylik tabancası ile yaraladığı öğrenilirken, saldırının bu olayla ilgisi olup olmadığı da araştırılıyor. - Ankara/ Polatlı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köy Muhtarı Silahlı Saldırıda Öldü, Eşi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement