"Köyümüze İlk Defa Bir Vekil Geldi" - Son Dakika
Güncel

"Köyümüze İlk Defa Bir Vekil Geldi"

"Köyümüze İlk Defa Bir Vekil Geldi"

AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, sel felaketine uğrayan Samsun'un Ayvacık ilçesine bağlı Çamalan köyünü ziyaret etti.

26.07.2012 10:18

AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, sel felaketine uğrayan Samsun'un Ayvacık ilçesine bağlı Çamalan köyünü ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Ufuk Akıl ve AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökce'nin de katıldığı ziyarette ilk olarak sel afetinde hayatını kaybeden Mesut Zengin'in eşine taziye ziyareti yapıldı. Heyelan altında kalan evi inceleyen Çağatay Kılıç, felakete maruz kalan aileye yeni ev yapılana kadar geçici bir konut temin edilebileceğini belirterek, bu konuda aile ile istişare yapılması için köy muhtarı Sadettin Ünlü'ye talimat verdi. "Büyük bir yıkım olmuş" diyen Kılıç, "Arazi yapısı dikkate alındığında bu engel olunamaz bir afet. Büyük bir heyelan olmuş. Mesut Zengin'in ailesi için yapılması gerekenler değerlendirilip hükümetimiz tarafından takip edilecektir" dedi.

Mesut Zengin'in eşi Mafiye Zengin de, "Zor günlerinde yanlarında olup her konuda destek verdiği için devletimize teşekkür ediyoruz" dedi. İftarı Çamalan Köyü Muhtarı Sadettin Ünlü'nün evinde köy halkı ile birlikte yer sofrasında açan Çağatay Kılıç, vatandaşlar tarafından da ilgi ile karşılandı.

"Köyümüze ilk defa bir vekil geldi" diyen Çamalan Köyü Muhtarı Sadettin Ünlü, "Köy halkımızın ilgisinden de anlaşılacağı üzere biz köyümüzde vekil görmeye hasrettik. Köyümüze ilk defa vekil geldi. Hükümetimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Köyümüze İlk Defa Bir Vekil Geldi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement