Kozan'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar - Son Dakika
Güncel

Kozan'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar

Kozan\'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar

Kozan Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

30.05.2017 00:11

Kozan Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

SODES Düşler Alemi'nde gerçekleşen iftar programına şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile ilçe protokolü, siyasi partilerin temsilcileri katıldı. Etkinliğe katılanlar, ezanın okunmasının ardından dualarla orucunu açtı.

Kozan Kaymakamı Avni Oral, burada yaptığı konuşmada, şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Oral şunları kaydetti:

"Sizlerki bu toprak için, bu vatan için gözlerini kırpmadan şehit olmuş kardeşlerimizin eşleri, anaları, babaları, kardeşleri ve çocuklarısınız. Yine bu topraklar için kan dökmüş gazilerimiz ve onların yakınısınız. Dolayısıyla bu iftar sofralarını sizlerin de şereflendirmesi bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır."

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ise kimseye verilecek bir karış toprağın olmadığını belirtti.

Türkiye'nin bu günlere binlerce şehit vererek geldiğini anlatan Öztürk,"Bizim gibi kardeşçe yaşamak isteyen insanlar varsa gelsinler. Aksi halde gitsinler nasibini başka yerde arasınlar. Biz bugüne kadar binlerce şehit verdik vermeye de devam ederiz. Bu memleket için ne gerekiyorsa yaparız. Çocuklarımız şehit oldu diye üzülmeyin inşallah bize de böyle bir makam nasip olur. Bu memleket bizimdir bizim kalacak."diye konuştu.

Konuşmaların ardından semazen gösterisi sunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kozan'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar - Son Dakika


Advertisement