Kral Grubu Çevik Kuvvet'i Ziyaret Etti... - Son Dakika
Güncel

Kral Grubu Çevik Kuvvet'i Ziyaret Etti...

Kral Grubu Çevik Kuvvet\'i Ziyaret Etti...

Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay ve Kral Gbrubu çalışanları, Nadir Güllüoğlu'yla beraber İstanbul Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

20.12.2016 10:51

Ziyaret esnasında Çevik Kuvvet polislerine taziyelerini sunan Kral Grubu çalışanları, polislere bin kişilik baklava ikram ederek moral verdi.

Ziyaret sonrasında Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay, geçtiğimiz günlerde Şehitler Tepesi'nde yaşanan hain terör saldırısı başta olmak üzere tüm terör eylemlerini şiddetle kınadığını vurgularken ziyaretin polislerimize bir nebze olsun moral verme amaçlı olduğunu söyledi.

Mehmet Akbay sözlerine şöyle devam etti: "İçeride polis arkadaşlarımıza sarıldık. Birlikte çay içtik. Tekrar başsağlığı diledik. Bizim memleketimiz Gaziantep'te adettir, cenaze evine eli boş gidilmez. Bugün elimiz boş gelmedik baklava getirdik. Kendileri de çok mutlu oldular. Polisimizin morali her geçen gün düzeliyor evet ama, polisimiz uyumadan çalışıyor. İçlerindeki ülke ve vatan aşkı onlara güç veriyor. Bu güç onlara yorgunluklarını da hissettirmiyor".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kral Grubu Çevik Kuvvet'i Ziyaret Etti... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement