Küçük Otomobiller Kadın Sürücülerin İlgi Odağı Oldu - Son Dakika
Güncel

Küçük Otomobiller Kadın Sürücülerin İlgi Odağı Oldu

Muğla'da özel bir firma tarafından satışa sunulan küçük otomobiller, ebatlarından dolayı park etmesi kolay olduğu için kadın sürücülerin ilgi odağı oldu.

04.06.2016 19:26

Muğla'da özel bir firma tarafından satışa sunulan küçük otomobiller, ebatlarından dolayı park etmesi kolay olduğu için kadın sürücülerin ilgi odağı oldu.

Hintli bir otomobil firmasının, kadınların şehir içinde araç kullanımını kolaylaştırmak ve park sorununu çözmek hedefiyle ürettiği 4 kişilik mini araçlar Muğla'da ilk defa Köyceğiz'de satışa sunuldu. Özellikle bayanların yoğun ilgi gösterdiği araçlarla Köyceğiz Gölü kordonunda test sürüşü gerçekleştirildi. Motosiklet motoruyla çalışan araçla ilgili gazetecilere bilgi veren firma sahibi Ayberk Ünver, söz konusu otomobilleri Muğla'da ilk ve tek olarak kendileri tarafından getirildiğini söyledi.

Araç için tanıtım, yedek parça ve servis imkanı sağladıklarını da belirten Ünver, "Açların üretimi Hindistan'da gerçekleştiriliyor. Araçlarımız kadın şoförlerimizin şehir içi kullanımını kolaylaştırmak ve park sorununu gidermek için ideal." dedi.

Deneme sürüşü yapan Ümran Barın, aracın bayanlar için çok uygun olduğunu belirterek, "Araba çok güzel. Tam bir bayanın sürebileceği bir araba. Park sorunu yok. Geriye gitmesi çok kolay. Gerçekten şehir merkezinde sürülebilecek bir araba." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Küçük Otomobiller Kadın Sürücülerin İlgi Odağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement