Kudüs'ün Eski Şehrinde Türk Ilahileri ve Sema Gösterisi - Son Dakika
Güncel

Kudüs'ün Eski Şehrinde Türk Ilahileri ve Sema Gösterisi

- Programı izleyen Filistinliler Burc Lak-Lak Toplum Merkezi'nin avlusunda musiki grubunun dinletisi Burc Lak-Lak Toplum Merkezi'nin avlusunda semazenlerin gösterisi Burc Lak-Lak Toplum Merkezi Yürütme Kurulu Başkanı Muntasır Dukaydik ile röportaj Kudüs Yunus Emre Türk Kültür Merkezi...

16.06.2017 13:00

- Programı izleyen Filistinliler

Burc Lak-Lak Toplum Merkezi'nin avlusunda musiki grubunun dinletisi

Burc Lak-Lak Toplum Merkezi'nin avlusunda semazenlerin gösterisi

Burc Lak-Lak Toplum Merkezi Yürütme Kurulu Başkanı Muntasır Dukaydik ile röportaj Kudüs Yunus Emre Türk Kültür Merkezi tarafından düzenlenen ilahi ve sema gösterileriyle Türkiye'deki ramazan akşamları esintileri, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün surlarla çevrili eski şehrine taşındı.

Kudüs Yunus Emre Türk Kültür Merkezinin tarihi Burc Lak-Lak Toplum Merkezi'nin katkılarıyla bu merkeze ait binanın avlusunda gerçekleştirdiği ilahi ve sema gösterisi, işgal altında yaşayan Filistinlilere eşsiz bir akşam yaşattı.

Merkezin davetiyle Kudüs'e gelen semazenler ve musiki grubu, Türkiye'nin ramazan akşamlarını Filistinlilerin de yaşamasını sağladı.

Burc Lak-Lak Toplum Merkezi Yürütme Kurulu Başkanı Muntasır Dukaydik, AA muhabirine, Türkiye'de yaşanan ramazan akşamlarının atmosferini Kudüs'teki Filistinlilere taşımanın mutululuğunu yaşadıklarını söyledi.

Kudüs\'ün Eski Şehrinde Türk Ilahileri ve Sema Gösterisi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kudüs'ün Eski Şehrinde Türk Ilahileri ve Sema Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement