Kırşehir'de Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Sağlık Müdürlüğüne atamalar yapıldı.
Belediye Eski Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halil Çalışır, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine getirilirken Sağlık İl Müdürlüğü görevine ise Uzman Dr. Ali Bulut getirildi.
Opr. Dr. Suat Türkoğlu'nun yerine atanan Uzm. Dr. Ali Bulut, Ağrı İl Sağlık Müdürü olarak görev yapıyordu. Ağrı'da uzun süredir doktor olarak görev yapan Bulut İl Sağlık Müdürü olarak 30 Nisan tarihinde Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine Kalp ve Damar Cerrahi Hekimi olarak tayin olmuştu.
Belediye Eski Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halil Çalışır ise 2009 yılından bu yana Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürütüyordu. - KIRŞEHİR
Son Dakika › Güncel › Kültür Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğüne Yapılan Atamalar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.