"Kürşat Başar Orkestrası" Yılbaşında The Istanbul Edıtıon'da - Son Dakika
Güncel

"Kürşat Başar Orkestrası" Yılbaşında The Istanbul Edıtıon'da

"Kürşat Başar Orkestrası" Yılbaşında The Istanbul Edıtıon\'da

The Istanbul EDITION Gold Bar, Yılbaşı akşamı, başarılı performansıyla müzik severlerin beğenisini kazanan "Kürşat Başar Orkestrası"nı ağırlamaya hazırlanıyor.

26.12.2013 11:17  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konsept otel yaratıcısı Ian Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının Avrupa'daki ilk oteli, '2013 Yılı Mükemmeliyet Sertifikası'na sahip ve World Luxury Hotel Awards tarafından 'En İyi Şehir Oteli' ödülü bulunan The Istanbul EDITION, yeni yıla girerken yılbaşı akşamında müzik severlere Kürşat Başar Orkestrası ile müzik ziyafeti sunacak.

Müzikseverlere bugüne kadar çeşitli mekanlarda 200'ün üzerinde konser veren, uluslararası festivallere katılan Kürşat Başar geçen yıl orkestrasıyla birlikte"Keşke BuradaOlsaydın"adlı ilk albümünü yayınladı. Kürşat Başar Orkestrası'nda saksofonda Kürşat Başar, piyanoda Burçin Büke, bas gitardata Elcil Gürel, davulda İzzet Hiçkalmaz, perküsyonda Onur Nar, vokallerde ise Berkay Özideş ve Ayşen yer alıyor.

Albümünde; Sezen Aksu, İlhan Şeşen, Yaşar, Levent Yüksel, Yeşim Salkım, Erol Evgin gibi ünlü isimleri de konuk eden Kürşat Başar Orkestrası, zaman zaman ünlü solistlerin de katılımıyla renkli sahnelere tanık oluyor. Kürşat Başar yılbaşı gecesi The Istanbul EDITION oteldeki Gold Bar'da unutulmayan Türkçe ve yabancı şarkılardan oluşan repertuarıyla sahne alacak ve izleyenlere çok özel bir gece yaşatacak.

Açıldığı günden bu yana kişiye özel hizmet anlayışıyla İstanbul'un en çok tercih edilen otellerinden biri haline gelen The Istanbul EDITION, sevdiklerine yeni yıl sürprizleri hazırlayan misafirlerine, başarılı canlı performanslarıyla kaliteli bir eğlence ortamı sunan Gold Bar'ı ve farklı paketleri ile özel seçenekler sunuyor.

The Istanbul EDITION Festive Yeni Yıl Paketi

2014'ü Kürşat Başar'ın orkestrasının Gold Bar'daki özel performansı ile karşılamayı arzu eden misafirler, yılbaşı gecesini 'deluxe' odada iki kişilik konaklama ve ertesi gün yeni yılın ilk sabahında bruch ile tamamlayabilir, ayrıca konaklamaları sırasında otelin ödüllü spası ESPA'da kendilerinini şımartarak Festive paketinden yararlanabilirler. Rezervasyon için: 0 212 317 77 00

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kürşat Başar Orkestrası' Yılbaşında The Istanbul Edıtıon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement