Kursiyerlerden Huzurevine Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kursiyerlerden Huzurevine Ziyaret

Kursiyerlerden Huzurevine Ziyaret
25.03.2010 11:58

Sorgun İlçesi Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri "Yaşlılar Haftası" Nedeniyle Huzur Evi'nde Barınan Yaşlıları Ziyaret Etti.

Yozgat'ın Sorgun İlçesi Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri "Yaşlılar Haftası" nedeniyle Esenli Bibal Şahin Huzur Evi'nde barınan yaşlıları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler. Esenli Bilal Şahin Huzur Evi'ndeki ziyarete Sorgun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Erol, 3 usta öğretici ve 40 kursiyer katıldı.

Esenli Bilal Şahin Huzur Evi'ndeki ziyaret sırasında Sorgun Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri yanlarında getirdikleri çorap, havlu, iç çamaşırı, seccade, yiyecek ve içecek gibi çeşitli hediyeleri Huzur Evi'nde barınan yaşlılara verdiler.

Huzur Evi'nde barınan 85 yaşındaki Ayşe Yaşar, ziyaret sırasında duygulu anlar yaşayarak göz yaşlarına hakim olamadı. Ailesi tarafından terk edildikten sonra Huzur Evi'ne alınan 85 yaşındaki Ayşe Yaşar, bazı kursiyerlerin boyunlarına sarılarak hüngür hüngür ağladı.

Ailesi ve 4 çocuğu tarafından terk edildikten sonra Huzur Evi'nde barınan 80 yaşındaki Ali Şen ise, üzerine olan 150 dönümlük araziyi Devlet'e bağışlayacağını belirtti. 80 yaşındaki Ali Şen, huzurevinde kendisine çok iyi bakıldığını burada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kursiyerlerden Huzurevine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement