Kuşadası'nda Cumhuriyet Şöleni - Son Dakika
Güncel

Kuşadası'nda Cumhuriyet Şöleni

Kuşadası\'nda Cumhuriyet Şöleni

Kuşadası'nda Cumhuriyet'in kuruluşunun 89.yılı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Şöleni gerçekleştirildi.

30.10.2012 04:02

Kuşadası'nda Cumhuriyet'in kuruluşunun 89. yılı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Şöleni gerçekleştirildi. Kuşadası Belediyesi tarafından gerçekleştirilen şenlik kapsamında aynı zamanda milletvekili de olan ünlü sanatçılar Tolga Çandar ve Sebahat Akkiraz, ücretsiz halk konserleri verdi. Ünlü sanatçıları ellerinde Türk bayraklarıyla yaklaşık 15 bin kişi dinledi ve tüm türkülerinde bir koro gibi eşlik etti.

Kuşadası sahil bandı üzerindeki Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Şöleni sırasında gerçekleştirilen havai fişek gösterisi de ilgiyle izlendi. Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kuşadası Garnizon Komutanı Ferhat Aslan ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ün de eşleriyle birlikte izlediği Cumhuriyet Şöleni büyük ilgi gördü. Yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı ve zaman zaman Atatürk Bulvarı'nın trafiğe kapandığı Cumhuriyet Şöleni'nde ayrıca led ekrandan yapılan gösteriler de ilgiye izlenirken, Kuşadası sahilinin meşalelerle donatılması da geceye ayrı bir renk kattı.

Kuşadası Belediyesi tarafından Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Şöleni, Kuşadası Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirmesiyle başladı. Ardından, Saat: 20.30'da muhteşem bir havai fişek gösterisi yapıldı ve sahneye çıkan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan ile Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, halkın bayramını kutladı. Daha sonra sırasıyla Cumhuriyet Şenliği'nde sahne alan ve aynı zamanda milletvekili olan ünlü sanatçılar Tolga Çandar ve Sebahat Akkiraz'a Kuşadalılar büyük ilgi gösterdi.

Cumhuriyet Şöleni için sahilde toplanan Kuşadalılar, bir yandan Cumhuriyet coşkusunu yaşarken, bir yandan da tüm türkülerinde ünlü sanatçılara eşlik etti. Yaklaşık 3,5 saat süren Cumhuriyet Şöleni ve halk konserlerinde Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından etkinliklere katkılarından dolayı milletvekili sanatçılar Tolga Çandar ve Sebahat Akkiraz'a çiçek verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuşadası'nda Cumhuriyet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement