Kuşadası'nda Metan Gazı Faciasında Ölü Sayısı 3'e Çıktı (2) - Son Dakika
Güncel

Kuşadası'nda Metan Gazı Faciasında Ölü Sayısı 3'e Çıktı (2)

Kuşadası\'nda Metan Gazı Faciasında Ölü Sayısı 3\'e Çıktı (2)

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, kanalizasyon terfi istasyonunda ilaçlama yaparken metan gazından zehirlenip hayatını kaybeden 3 kişiden ekip amiri 48 yaşındaki Veysel Turgut için Kuşadası Belediyesi hizmet binası önünde tören düzenlendi.

07.07.2013 15:41

İlk TÖREN EKİP AMİRİNE

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, kanalizasyon terfi istasyonunda ilaçlama yaparken metan gazından zehirlenip hayatını kaybeden 3 kişiden ekip amiri 48 yaşındaki Veysel Turgut için Kuşadası Belediyesi hizmet binası önünde tören düzenlendi. Törene, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Belediye Başkanı CHP'li Esat Altungün, Turgut'un çalışma arkadaşları, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Veysel Turgut'un eşi Aşkın Turgut ile kızı Ceren Turgut'un feryatları yürek dağladı. Tabuttan uzaklaştırılmak istenen acılı eş, "Bırakın bir dakika, ben ona doya doya sarılamadım. Burada biraz sarılayım, vedalaşayım" dedi.

Başkan Altungün, Veysel Turgut'un 12 yıllık kadrolu elemanları olduğunu, yardımsever kişiliği ile tanındığını anlatırken, "Kuşadası olarak biz ona haklarımızı helal ettik" dedi. Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde toprağa verilmek üzere götürülen cenazeye eşlik edecek aile bireylerinin çok eski otomobille gideceğini fark eden çevredekilerin tepkisi üzerine, bir belediye yetkilisi aileye 4 araç tahsis ettiklerini, ancak ailenin bunu kabul etmediğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuşadası'nda Metan Gazı Faciasında Ölü Sayısı 3'e Çıktı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement