Kütahya'da Hekimler Gazze Halkıyla Dayanışma İçin Sessiz Eylem Gerçekleştirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kütahya'da Hekimler Gazze Halkıyla Dayanışma İçin Sessiz Eylem Gerçekleştirdi

Kütahya\'da Hekimler Gazze Halkıyla Dayanışma İçin Sessiz Eylem Gerçekleştirdi
06.01.2024 15:35

Kütahya'da hekimler, İsrail'in yaklaşık 3 aydır saldırılarını sürdürdüğü Gazze halkıyla dayanışma için sessiz eylem gerçekleştirdi. Kentte 8 haftadır her cumartesi bir araya gelerek sessiz yürüyüş yapan hekimler ve sağlık çalışanları, bu kez sessiz eylem için buluştu. Zafer Meydanı'nda pankart açan, 'Ben doktorum, hedef değil', 'Hastaneye saldırı savaş suçudur', 'Beyaz önlüklerimiz kana bulanmasın' ve İngilizce 'Soykırıma dur de' yazılı dövizler taşıyan hekimlere çevredekiler destek verdi. Grup, bir süre sessiz eylem yaptıktan sonra dağıldı.

Kütahya'da hekimler, İsrail'in yaklaşık 3 aydır saldırılarını sürdürdüğü Gazze halkıyla dayanışma için sessiz eylem gerçekleştirdi.

Kentte 8 haftadır her cumartesi bir araya gelerek sessiz yürüyüş yapan hekimler ve sağlık çalışanları, bu kez sessiz eylem için buluştu.

Zafer Meydanı'nda pankart açan, "Ben doktorum, hedef değil", "Hastaneye saldırı savaş suçudur", "Beyaz önlüklerimiz kana bulanmasın" ve İngilizce "Soykırıma dur de" yazılı dövizler taşıyan hekimlere çevredekiler destek verdi.

Grup, bir süre sessiz eylem yaptıktan sonra dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Hekimler Gazze Halkıyla Dayanışma İçin Sessiz Eylem Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement