Kütahya'da Ormanda Çıkan Yangın Köyleri Tehdit Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Ormanda Çıkan Yangın Köyleri Tehdit Ediyor

Kütahya\'da Ormanda Çıkan Yangın Köyleri Tehdit Ediyor

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Balıköy beldesi Gevrekler köyü yakınlarındaki ormanda çıkan yangın, geniş bir alana yayılarak devam ediyor. Yangına müdahale eden ekipler, alevlerin rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek, yerleşim yerlerini tehdit ettiğini belirtti. Aydınlar Köyü tahliye edilirken, Erikli Köyü'nde de tahliye çalışmaları sürüyor. Yangına müdahale eden Orman İşletme Müdürlüğü personellerinden biri dumandan etkilenirken, 2 kişinin kolunda yanık oluştu. Bölgeye sevk edilen yangın söndürme helikopteri de havadan müdahaleye başladı. Kütahya Valisi Ali Çelik, bölgeye giderek çalışmaları yerinde takip etti ve karadan müdahale ekiplerine yardım etti.

26.07.2023 19:10

ALEVLER KÖYLERİ TEHDİT EDİYOR

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Balıköy beldesi Gevrekler köyü yakınlarındaki ormanda çıkan yangın, geniş bir alana yayılarak devam ediyor. Ekipler, 7 farklı noktada devam eden yangına müdahale ederken, alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek, yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. Aydınlar Köyü tahliye edilirken, Erikli Köyü'nde de tahliye çalışmaları sürüyor. Yangına müdahale eden Orman İşletme Müdürlüğü personellerinden biri dumandan etkilenirken, 2 kişinin kolunda ise yanık oluştu. 3 kişiye bölgede bulunan ambulanslarda sağlık ekiplerince müdahale edildi.

VALİ ÇELİK, BÖLGEDE ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ

Öte yandan bölgeye sevk edilen bir yangın söndürme helikopteri de saat 18.00 itibarıyla havadan müdahaleye başladı. Kütahya Valisi Ali Çelik de bölgeye giderek hem çalışmaları yerinde takip etti hem de karadan müdahale ekiplerine yardım etti.

Oğuzhan KILIÇ/TAVŞANLI (Kütahya),

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Ormanda Çıkan Yangın Köyleri Tehdit Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement