Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerine Yılmazer'den Destek - Son Dakika
Güncel

Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerine Yılmazer'den Destek

Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerine Yılmazer\'den Destek

Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile çeşitli faaliyetler düzenleyen Sapanca İlçe Müftülüğü Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer'i ziyaret etti.

16.04.2014 09:02

14–20 Nisan tarihleri arasında tüm yurtta kutlanan Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile çeşitli faaliyetler düzenleyen Sapanca İlçe Müftülüğü Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer'i ziyaret etti.

Din görevlileri ile birlikte Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'i makamında ziyaret eden ilçe Müftüsü Orhan Örnek, hafta dolayısıyla kurum müdürleri ve protokol üyelerine ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade ederek; "Kutlu doğum haftası İnşallah memleketimiz ve tüm Müslüman Alemi için hayırlara vesile olur. 14–20 Nisan tarihleri arasında her il ve ilçede birçok programlarla kutlanıyor. Bu haftanın birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum. Belediye başkanımıza etkinliklerimize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "İnsanlığın varlık gayesinin unutulduğu, manevi değerlerin hiçe sayıldığı karanlık bir çağda insanlığın yolunu aydınlatmak ve onlara kılavuzluk yapmak üzere vazifelendirilmiş olan iki cihan serveri sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) dünyaya gelişinin kutlandığı Kutlu Doğum Haftası'nın Türk-İslam Alemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerine Yılmazer'den Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement