Kuzey Irak'ta Ölen Türkmenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı - Son Dakika
Güncel

Kuzey Irak'ta Ölen Türkmenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Kuzey Irak\'ta Ölen Türkmenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Eskişehir Ülkü Ocaklarının organizasyonuyla bugünkü cuma namazı sonrası Kuzey Irak'ta hayatlarını kaybeden Türkmenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

28.06.2013 15:28

Eskişehir Ülkü Ocaklarının organizasyonuyla bugünkü cuma namazı sonrası Kuzey Irak'ta hayatlarını kaybeden Türkmenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Emin Bektaş'ın cenaze namazının ardından Basma Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazına; MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, Ülkü Ocakları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Sezer, Irak'ta Türkmenlerin uğradığı zulüm ve eziyetler için ve orada şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kıldıklarını söyledi.

Her zaman Türkmenlerin yanında olacaklarını ifade eden Sezer, "Cenab-ı Allah oradaki arkadaşlarımıza yardım etsin, oradaki kardeşlerimizi korusun. Türkiye Cumhuriyeti olarak her zaman oradaki Türkmen kardeşlerimize sahip çıkacağız. Bizler onlara olan desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkmen kardeşlerimizin yanında olduğumuzu da burada kıldığımız gıyabi cenaze namazıyla bir kere daha göstermiş olduk" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuzey Irak'ta Ölen Türkmenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement