Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrencileri şehit ailelerini ziyaret etti.
KYK'dan yapılan açıklamaya göre, KYK Safvan Bin Muattal Yurdu öğrencileri ilk olarak Mardin Nusaybin ilçesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da Nisan 2016'da şehit düşen Uzman Çavuş Turan Çelik'in ailesini ziyaret etti.
Şehit ailesine başsağlığı dileyen öğrenciler, şehit Çelik'e rahmet diledi.
Daha sonra KYK öğrencileri Ankara Çankaya'da 1991 yılında şehit düşen Mustafa Öztekin'in ailesini ziyaret etti.
Ziyarette şehit aileleri ve öğrenciler, duygulu anlar yaşadı. Ziyarette yurt personeli ve öğrenciler şehidin ruhuna dua etti.
Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili bilgi veren KYK İl Müdürü Sami Köroğlu, "Şehitlerimize vefa borcumuzu ödemek ve manevi olarak kurumlarımızın her zaman ailelerin yanlarında olduğunu göstermek için ziyareti düzenledik. Ailelerin acısına bir nebze de olsa ortak olduk." ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Güncel › Kyk Öğrencileri Şehit Aileleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.