Liseye Konferans Salonu Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Liseye Konferans Salonu Yapıldı

Liseye Konferans Salonu Yapıldı

İlçedeki eğitim imkanlarını artırmak için yatırımlar yapan Bağcılar Belediyesi, Barbaros Anadolu Lisesi'ne konferans salonu yaptırdı.

22.10.2012 10:05

Barbaros Anadolu Lisesi'ne konferans salonu yapıldı

Konferans salonu ve bir hayırsever tarafından yaptırılan kütüphane öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Bağcılar Belediyesi eğitime büyük destek veriyor. İlçede eğitimin daha nitelikli hale getirilmesi gerektiğini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, belediye olarak en önemli yatırımı eğitime yaptıklarını ifade ediyor. Bir taraftan yeni okullar yaptırılırken bir taraftan da mevcut okulların eğitim imkanları artırılıyor.

Barbaros Anadolu Lisesi'ne konferans salonu ve kütüphane

Okullara spor ve konferans salonları yaptıran Bağcılar Belediyesi son olarak Barbaros Anadolu Lisesi'ne bir konferans salonu yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan konferans salonu, düzenlenen programla hizmete açıldı.

Programa Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın yanı sıra Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Okul Müdürü Nermin Seyratlı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bağcılar'da eğitimin daha nitelikli hale getirilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Çağırıcı, "Belediye olarak en önemli yatırım kalemlerimizden birini eğitim oluşturuyor" dedi.

Hayırsever işadamlarının da katkılarıyla yeni okullar yaptırdıklarını hatırlatan Başkan Çağırıcı, mevcut okullardaki imkanları da artırdıklarını söyledi. Mevcut tüm okulların dış cephelerinin mantolamasını yaptıklarını hatırlatan Çağırıcı, projenin devam ettiğini ve bir yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini anlattı.

Okula bir de kütüphane kazandırıldı

Düzenlenen program kapsamında, konferans salonunun yanı sıra bir de kütüphanenin açılışı yapıldı. Hayırsever Serhat Hacıpaşalıoğlu tarafından yaptırılan kütüphanenin de açılışı yapılarak öğrencilerin hizmetine sunuldu. Kütüphanede yaklaşık 2 bin kitap ile öğrencilerin kullanımına sunulan bir de bilgisayar bulunuyor.

Program kapsamında Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Okul Müdürü Nermin Seyratlı, Hayırsever Serhat Hacıpaşalıoğlu da birer konuşma yaptı. Çakır yaptığı konuşmada, Başkan Çağırıcı ve Hacıpaşalıoğlu'nu tebrik ederek, konferans salonu ve kütüphanenin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Liseye Konferans Salonu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement