Liverpool Teknik Direktörü Roy Hodgson: "Güçlü Bir Rakiple Oynayacağız" - Son Dakika
Güncel

Liverpool Teknik Direktörü Roy Hodgson: "Güçlü Bir Rakiple Oynayacağız"

Liverpool Teknik Direktörü Roy Hodgson: "Güçlü Bir Rakiple Oynayacağız"

"türkiye'den Takip Ettiğimiz Oyuncular Var"

25.08.2010 20:40

"TÜRKİYE'DEN TAKİP ETTİĞİMİZ OYUNCULAR VAR"

Liverpool Teknik Direktörü Roy Hodgson, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında, yarınki maçın hiçte kolay olmayacağını söyledi.

Elindeki en iyi oyuncularla maça çıkacağını belirten Hodgson, "Gerrard'ın ufak bir sakatlığı oldu. Bu nedenle hala sezon öncesi hazırlıkları aşamasında çalışmalarını devam ettiriyor. Daha akıllıca olduğu için onu önümüzdeki maçlara sakladık. Fernando Torres'in dizinde sakatlık vardı. Riske girmemesi için dinlendirmek istedik. Buraya riske etmeyeceğim elimdeki en iyi oyuncularla geldim. Güçlü bir rakiple oynayacağız. Oyuncularımın özgüveni yerinde. Trabzonspor kendi evinde baskılı oynuyor. 1-0'lık skorla buraya geldik ama kendi evimizde 2 veya daha fazla gol atsaydık daha iyi olurdu. Trabzonspor Anfield'deki maçta defansif olduğu kadar ofansif de oynadı. Burada seyirci avantajını da kullanarak yine dengeli bir oyunla baskı kurmaya çalışacaklardır. Avrupa Ligi'nde gerçekten zor bir rakiple eşleştik ve yolumuza devam edip edemeyeceğimiz de yarın akşamki maçtan sonra belli olacak. Yarın akşamki maç asla ve asla kolay olmayacak. Rakibimize saygımız var." şeklinde konuştu.

Hodgson, "Rijkaard, Schuster, Quaresma, Guti'nin Türkiye'de olmalarına çok şaşırmıyorum. Burada güzel ücret alıyorlar ve Türkiye'deki büyük takımlar Avrupa'da belirli seviyelere kadar gelebiliyorlar" diye konuştu.

İngiliz takımının teknik sorumlusu, Arda'yı isteyip istemediklerine dair haberlerle ilgili ise, "Öyle bir isteğimiz olmadı asla. Türkiye'den takip ettiğimiz oyuncular var ama Türkiye'de iyi ücret alıyorlar ve kariyerlerine burada başlayıp burada bitiriyorlar" dedi.

İngiliz ekibi daha sonra Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda ilk 15 dakikası basına açık bir antrenman gerçekleştirdi ve otelinde maç saatini beklemeye başladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Liverpool Teknik Direktörü Roy Hodgson: 'Güçlü Bir Rakiple Oynayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement