Lob'ın International'ın Tüketici Kalite Zirvesi'nde Haberler.com'a 3. kez ödül - Son Dakika
Güncel

Lob'ın International'ın Tüketici Kalite Zirvesi'nde Haberler.com'a 3. kez ödül

Lob'ın International tarafından düzenlenen ve alanında en iyilerin ödül aldığı Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi'nin 35.'si önceki gün Şişli'de gerçekleştirildi. Törende "En İyi Haber Sitesi" ödülünün sahibi, sektörün lider markası Haberler.com oldu. Haberler.com, aynı ödülü 3. kez üst üste alması nedeniyle de alanında önemli bir başarıya imza atmış oldu.

16.03.2022 14:44  Güncelleme: 16:00

Başta Türkiye olmak üzere dünya genelindeki tüketicileri, ekonomik gelişmeler alanında bilgilendirmek üzere kurulan Lob'ın International, büyük yankı uyandıran etkinliklerine devam ediyor. Lob'ın International tarafından bu yıl 35.'si düzenlenen Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi de 15 Mart Dünya Tüketici Günü'nde Şişli'de düzenlendi.

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Alanında birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren törene başta Eski Turizm Bakanı Bülent Akarcalı, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü olmak üzere çok sayıda önemli isim katıldı. Lob'ın International Başkanı Fehmi Ustaoğlu da törende bir konuşma yaparak konuklara teşekkür etti.

"YOĞUN GÜNDEMDE BÖYLE TAKDİR EDİLMEK ÇOK GÜZEL"

Törende ödüle layık görülen kurumlardan biri de habercilik sektörünün lider markası Haberler.com oldu. Haberler.com adına ödülü Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur ile Haber Müdürü Ayça Kurtuluş Elal aldı. Ödülü aldığı sırada açıklamada bulunan Haberler.com Haber Müdürü Ayça Kurtuluş Elal, "Yoğun gündemde böyle takdir edilmek çok güzel. Bu ödülü ekibim adına alıyorum, çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

HABERLER.COM 3. KEZ AYNI ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Diğer yandan Haberler.com, aynı ödüle 3 kez üst üste layık görülmesi nedeniyle de alanında önemli bir başarıya imza atmış oldu.

Lob\'ın International\'ın Tüketici Kalite Zirvesi\'nde Haberler.com\'a 3. kez ödül

Son Dakika Güncel Lob'ın International'ın Tüketici Kalite Zirvesi'nde Haberler.com'a 3. kez ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement