Ramazan boyunca Türkiye'yi dolaşan "LÖSEV İyilikler Tır"ı, 26 Temmuz'da Marmara Forum Açık Otoparkı'nda kapılarını açacak.
Marmara Forum'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, LÖSEV, bu yıl da ramazan ayı boyunca lösemili çocukları ve ailelerini bağışçıların desteğiyle yalnız bırakmıyor.
Türkiye genelinde 13 bini aşkın lösemili ve kanserli çocuk ile ailelerine, içinde gıdadan kıyafete, kırtasiyeden oyuncağa pek çok ihtiyaç malzemesi bulunan yardım kolilerini ulaştırmak için yollara düşen "LÖSEV İyilikler Tır"ı, 26 Temmuz'da Marmara Forum Açık Otoparkı'nda olacak.
Bu etkinlikle lösemili çocukların ailelerine yardım edilmesi, onlara yardımda bulunmak isteyenlerin de bir araya getirilmesi amaçlanıyor. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › Lösev'in 'İyilikler Tır'I Marmara Foruma Geliyor - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?