Lübnan'da Hicaz Demiryolu Sergisi ve Konferansı - Son Dakika
Güncel

Lübnan'da Hicaz Demiryolu Sergisi ve Konferansı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Hicaz Demiryolu sergisinin açılışı Açılışa gelen misafirlerden detaylar Beyrut Büyükelçisi Çağatay Erciyes ile röportaj Sergiden detaylar Beyrut Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Müdürü Cengiz Eroğlu ile röportaj Lübnan Üniversitesi Tarih Bölümü'nden Dr. Sevsen Ağa Kasab ile röportaj Lübnan'da, Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit tarafından 1900-1908 yıllarında Şam ile Medine arasındaki seferleri sırasında Lübnan'a kadar ulaşan Hicaz Demiryolu ile ilgili bir sergi ve konferans düzenlendi.

23.05.2016 22:06

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Hicaz Demiryolu sergisinin açılışı

Açılışa gelen misafirlerden detaylar

Beyrut Büyükelçisi Çağatay Erciyes ile röportaj

Sergiden detaylar

Beyrut Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Müdürü Cengiz Eroğlu ile röportaj

Lübnan Üniversitesi Tarih Bölümü'nden Dr. Sevsen Ağa Kasab ile röportaj Lübnan'da, Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit tarafından 1900-1908 yıllarında Şam ile Medine arasındaki seferleri sırasında Lübnan'a kadar ulaşan Hicaz Demiryolu ile ilgili bir sergi ve konferans düzenlendi.

Beyrut Yunus Emre Türk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen sergide arşivlerden çıkartılan Lübnan istasyonlarının fotoğraflarının yanı sıra Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Çağatay Erciyes'in de konuya ilişkin fotoğraf ve grafikleri katılımcıların beğenisine sunuldu.

Lübnan\'da Hicaz Demiryolu Sergisi ve Konferansı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lübnan'da Hicaz Demiryolu Sergisi ve Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement