Maden Ocağında Göçük 1 İşçi Yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Maden Ocağında Göçük 1 İşçi Yaralandı

07.07.2015 13:06

Elazığ'ın Alacakaya İlçesi'nde krom madeni çıkarılan özel bir firmaya ait ocakta meydana gelen göçükte, bir işçi ağır yaralandı.

Elazığ'ın Alacakaya İlçesi'nde krom madeni çıkarılan özel bir firmaya ait ocakta meydana gelen göçükte, bir işçi ağır yaralandı.

Alacakaya İlçesi Kef Bölgesi 1416 olarak adlandırılan bölgede, özel bir firmaya ait maden ocağında sabah saat 05.30 sıralarında bir göçük meydana geldi. Krom madeni çıkarılan ocakta çalışan 41 yaşındaki Erhan Bektaş, göçükte üzerine taş düşmesi sonucu ağır yaralandı. Bektaş, firmaya ait ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Erhan Bektaş'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maden Ocağında Göçük 1 İşçi Yaralandı - Son Dakika


Advertisement