Maden ve Alacakayalılar'dan Bilal Çoban'a Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Maden ve Alacakayalılar'dan Bilal Çoban'a Tam Destek

Maden ve Alacakayalılar\'dan Bilal Çoban\'a Tam Destek

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Bilal Çoban'a destekler çığ gibi büyüyor.

28.01.2014 14:53

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Bilal Çoban'a destekler çığ gibi büyüyor. "Yeniden Elazığ" sloganıyla yola çıkan Bilal Çoban'a destek amacıyla Maden ve Alacakayalılar, Yaşar Düğün Salonu'nda tertiplenen programda bir araya geldiler.

Oldukça kalabalık bir topluluğun yer aldığı programa Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Av. Veysel Esen, MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir, MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Abdulvahap Erdem, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Bilal Çoban, MHP Maden İlçe Başkanı Ziya Öner, Maden belediye Başkan Adayı Necla Çağıran, Alacakaya İlçe Başkanı Nevzat Yavuz ve Alacakaya Belediye Başkan Adayı İrfan Eryılmaz ile vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl başkanı Oğuzhan Demir, ne Maden'in ne de Alacakaya'nın AKP iktidarı döneminde istediği hizmetleri bir türlü alamadığını belirtti. Milliyetçi Hareket Partisi'nin yerel seçimlere yönelik olarak "Üretken Belediyecilik" projesi geliştirildiğini ve yerel seçimlerde halkın tercihini Milliyetçi Hareket Partisi'nden yana kullanmaları halinde, hem Maden'i hem de Alacakaya'yı değerlerine kavuşturacaklarını ifade etti.

Ardından söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Maden Belediye Başkan Adayı Necla Çağıran, hazırladıkları projelerle Maden'i yeniden ayağa kaldıracaklarını belirtti.

Alacakaya Belediye Başkan Adayı İrfan Eryılmaz ise Alacakaya'nın ilçeden ziyade bir köy görünümünde kaldığını ve mevcut şartlarda ilçe halkının çok büyük zorluklar yaşadığını kaydederek, tüm bu sıkıntıları çözme adına göreve talip olduğunu söyledi.

Daha sonra konuşan Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Bilal Çoban ise yaptığı değerlendirmede, Madenli ve Alacakayalı'ları bir birinden ayırmadıklarını ve bir bütün olarak "Bakırmadenli" olarak gördüklerini belirtti. Bakırmaden'de Fabrikaların kapanması, işsizliğin artması ve Maden'in viran olması nedeniyle yaşanan göçlerin kendilerini oldukça hüzünlendirdiğini kaydeden Çoban, kalabalığa seslenerek "İyi ki sizler terk etmediniz Maden'i" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maden ve Alacakayalılar'dan Bilal Çoban'a Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement