38 Noktada İftar Sofrası Kuruldu - Son Dakika
Güncel

38 Noktada İftar Sofrası Kuruldu

38 Noktada İftar Sofrası Kuruldu

Çankırı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca, 38 farklı noktada iftar sofrası kurdu.

07.08.2013 12:48  Güncelleme: 14:41

Ramazan ayının son iftar yemeğinin verildiği Atatürk Bulvarında katılımcı sayısı 7 bine ulaşırken, 38 farklı noktada kurulan mahalle iftarlarının yanı sıra Ramazan ayı boyunca her gün üniversite rektörlük bahçesinde yaz çalışmaları için Çankırı'da bulunan üniversite öğrencileri için 300 kişilik iftar sofrası kuruldu.

Belediyenin son iftar yemeğine Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Vali Yardımcıları İbrahim Şahin ve Fatih Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten de katılarak Belediye Başkanı İrfan Dinç ile birlikte beraberlik mesajı verdi.

Genç, yaşlı, zengin, fakir, herkesi iftar sofralarında bir araya getirmeyi başardıklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Geçen yıl 40 bin kişiye iftar yemeği vermiştik. Bu yıl hedefimizi tüm Çankırı'yı iftar sofralarında buluşturmak olarak ortaya koymuştuk. Çok şükür ki 74 bin 500 merkez nüfusu olan Çankırı'da hemen hemen tüm hemşehrilerimizi iftar sofrasında buluşturmayı başardık ve mahalle iftarlarında 76 bin kişiye ulaşıp, Türkiye'de bir rekor kırdığımızı düşünüyorum. Ayrıca üniversite öğrencilerine verdiğimiz günlük 300 kişilik iftar sofrasını da hesaplayıp 9 bin kişi daha eklediğimizde Çankırı Belediyesi olarak bu yıl toplam 87 bin kişiye iftar yemeği ikram ettiğimizi söyleyebilirim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 38 Noktada İftar Sofrası Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement