Edirne Tarım Açık Ceza ve İnfaz Kurumundaki bir hükümlü, tartıştığı infaz koruma memurunu bıçakla yaraladı.
Alınan bilgiye göre, "adam öldürmek" suçundan 15 yıl aldığı ceza nedeniyle Çorum L Tipi Cezaevi'nde bulunan ve geçen yıl Edirne Tarım Açık Ceza ve İnfaz Kurumu'na nakledilen E.S. (29) ile infaz koruma memuru Ramazan Gürler (47) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine E.S, Ramazan Gürler'i karnından bıçaklayarak cezaevinden kaçtı. Gürler ambulansla hastaneye kaldırıldı.
İnfaz koruma memurları, E.S'yi cezaevine 500 metre uzaklıktaki bir çeltik tarlasında yakaladı. Yere yatırılan şüpheli, jandarmanın olay yerine gelişine kadar bu şekilde bekletildi.
İnfaz koruma memurları, yere yatırılarak bekletilen zanlının görüntüsünün alınmaması için E.S'yi gizlemeye ve basın mensuplarını bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı.
Jandarmanın gelmesiyle araca alınmaya çalışılan, E.S ile bazı infaz koruma memurları arasında tartışma yaşandı. Şüpheli araca bindirilerek İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.
Yaralanan memur Gürler'in Edirne Devlet Hastanesinde ameliyata alındığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. - Edirne
Son Dakika › Güncel › Mahkum, İnfaz Koruma Memurunu Bıçakla Yaraladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?