Malatya'da Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Çocuk Kurtuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malatya'da Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Çocuk Kurtuldu

31.01.2025 10:31  Güncelleme: 10:39

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan bir çocuk, çuval parçasıyla kendini savunarak kurtuldu. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Mahalle muhtarı, artan sokak köpeği saldırıları nedeniyle yetkililere başvurduklarını açıkladı.

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çocuk, çuval parçası ile kurtuldu

Malatya'da sokak köpeklerden çocuğa saldırı

MALATYA - Malatya'da başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çocuk, çığlık atarak ve elindeki çuval parçalarını köpeklere sallayarak saldırıdan kurtuldu.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi tekel depolarının bulunduğu araziden geçmeye çalışan bir çocuk köpeklerinin saldırısına uğradı. Çocuğun, köpeklerin saldırısına uğradığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde çocuğun çığlık atarak yardım istediği ve elindeki çuval parçası ile köpeklerin saldırısından kurtulmaya çalıştığı görülüyor. Yaklaşık bir dakika süresince çığlık atan çocuğun yardımına çevrede bulunan bir araç sürücüsü yetişirken köpekler bölgeden uzaklaştı.

Mahalle muhtarı sıkıntıyı yetkililere duyurdu

Yakınca Mahallesi Muhtarı Mevlüt Tunç, mahallede son zamanlarda artan başıboş sokak köpekleri nedeniyle saldırılara sıkça tanık olduklarını belirtti. Özellikle kadınlar ve çocukların mahallede güvenle yürüyemediğini vurgulayan Tunç, bu sorunun çözülmesi için Büyükşehir ve Yeşilyurt Belediyeleri ile iletişime geçtiklerini açıkladı. Muhtar Tunç, sokak köpeklerinin mahalleden alınarak barınağa götürülmesi için çalışmaların başlatıldığını ifade etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malatya'da Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Çocuk Kurtuldu - Son Dakika


Advertisement