Malazgirt Zaferi'nin 955. Yılı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malazgirt Zaferi'nin 955. Yılı

Malazgirt Zaferi\'nin 955. Yılı

Ümit Özdağ, Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümünü kutladı ve Anadolu'nun Türk vatanı kalmasını vurguladı.

(ANKARA) - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Anadolu'nun ebediyen Türk vatanı olarak kalması için 955 yıl önce Malazgirt'te tarihe yazılan destanın, Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Özdağ, Malazgirt Zaferi'nin 955'inci yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.

Özdağ mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Anadolu'nun ebediyen Türk vatanı olarak kalması için 955 yıl önce Malazgirt'te tarihe yazılan destanın, Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü kutlu olsun."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Malazgirt Zaferi'nin 955. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement