Maliye Bakanlığından İnegöl Belediyesine Plaket - Son Dakika
Güncel

Maliye Bakanlığından İnegöl Belediyesine Plaket

Maliye Bakanlığından İnegöl Belediyesine Plaket

Vergi dairesinin en düzenli mükellefleri arasında yer alan İnegöl Belediyesi'ne, Bakanlık tarafından teşekkür plaketi verildi.

01.03.2012 20:54

27 Şubat–4 Mart tarihleri arasında kutlanan 'Vergi Haftası' nedeni ile İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş ve personeli Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamlarında ziyaret ederek vergi ile alakalı bilgiler verdi. Vergi Dairesinin en düzenli mükellefleri arasında yer alan İnegöl Belediyesine, Bakanlık tarafından gönderilen teşekkür plaketi Müdür Yalçın Ertaş tarafından Başkan Aktaş'a takdim edildi.

Belediyeden 3 Milyon 781 Bin TL Vergi

Ziyarette konuşan Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş, İnegöl Belediyesi'nin en düzenli vergi mükellefleri arasında olduğunu, 2011 yılı içinde 3 milyon 781 bin lira vergi ödediğini belirtti.

Ticaretin, İhracatın Arttığı Oranda Vergi Gelirlerinin De Artması Gerekiyor

"Kurum olarak sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışan bir idareyiz" diyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Tabi temennimiz odur ki, bütün kurum ve kuruluşlar ve özel şirketler vazifelerini en iyi şekilde yerine getirsinler.

Dolayısıyla hem şehirlerimiz hem de eğitim ve sağlık başta olmak üzere tüm devlet imkanları en iyi şekilde olsun. Ben bu vesileyle de ilçemize ve ülkemize katkı koymak adına fedakarca hizmet veren Vergi Dairesi çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maliye Bakanlığından İnegöl Belediyesine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement