Maltepe'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Maltepe'deki Silahlı Saldırı

Maltepe\'deki Silahlı Saldırı

Sarıyer Armutlu'daki cemevinde düzenlenen törenin ardından Hasan Ferit Gedik'in cenazesini Maltepe'ye götürmek isteyen Halk Cephesi üyelerine polis izin vermedi Armutlu'da grubun bekleyişi ve polis ekiplerinin önlemleri sürüyor

02.10.2013 00:03

Maltepe'de eylem yapan gruba ateş açılması sonucu hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik için Sarıyer Armutlu'daki cemevinde düzenlenen törenin ardından cenazeyi Maltepe'ye götürmek isteyen Halk Cephesi üyelerine polis izin vermedi.

Gedik için bugün Sarıyer Armutlu Boğaziçi Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, cinayet suçundan hüküm giymiş olan baba İbrahim Gedik de katıldı. Bolu Cezaevi'nden getirilen İbrahim Gedik'in bir jandarma görevlisine kelepçelenmiş olduğu görüldü.

Cemevindeki törenin ardından cenaze, Gedik ailesinin yine Armutlu'daki evine götürüldü. Daha sonra cenazenin mezarlığa götürülmesini isteyen baba Gedik ile Halk Cephesi üyeleri arasında tartışma yaşandı.

Halk Cephesi üyelerinin Gedik'in cenazesini Maltepe'de öldürüldüğü yere götürmek istemesi üzerine polis, gruptakilere engel oldu.

Heykel Meydanı'nda toplanan gruptakiler, pankart açıp, yasa dışı örgüt lehine sloganlar atarak, marşlar okudu.

Meydanda ateş yakıp slogan atan ve zaman zaman halay çeken gruptakilerin bekleyişi devam ederken, polis ekiplerinin de bölgedeki güvenlik önlemleri sürüyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maltepe'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement