Manavgat Emniyeti'ne Araç Takviyesi - Son Dakika
Güncel

Manavgat Emniyeti'ne Araç Takviyesi

Manavgat Emniyeti\'ne Araç Takviyesi

Manavgat Asayişine Yardım ve Sosyal Dayanışma Derneği tarafından Manavgatlı hayır severlerinde desteği alınarak alınan 2 adet " 0 " kilometre araç düzenlenen törenle İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

26.10.2013 15:06  Güncelleme: 15:04

Manavgat Asayişine Yardım ve Sosyal Dayanışma Derneği tarafından hayır sever Manavgat halkının da desteği alınarak alınan iki adet " 0 " kilometre binek araç düzenlenen törenle ilçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetme Büro Amirliği emrine verilen araçların teslim töreni İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirildi. Törene Sarılar Belediye Başkanı M. Erkan Ersoy, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran, Manavgat Asayişine Yardım ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Cemalettin Öz, dernek yöneticisi Muammer Açıkgöz katıldı. İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran yaptığı açıklamada:" Emniyet Müdürlüğümüz yeni alınan araçlarla daha güçlü hale gelmiştir. Araçların alınmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Emniyet teşkilatımız bundan böyle daha aktif hizmet verecektir. Araçlarımız hayırlı olsun" dedi.

Manavgat Asayişine Yardım ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Cemalettin Öz'de:" Bugüne kadar Manavgat emniyet güçlerinin daha iyi hizmet verebilmesi için, devletimiz kaynaklarına ek dernek olarak bizler de hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Bugün hayır sever Manavgat halkının derneğimiz yapmış oldukları bağışlarla almış olduğumuz iki 0 aracı teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Araçların İlçe Emniyet müdürlüğümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Yapılan konuşmaların ardından İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran, Dernek başkanı Cemalettin Öz'e bu güne kadar derneğin emniyete vermiş olduğu katkılardan dolayı ayrıca dernek üyesi Ustaoğlu inşaatın sahibi Muammer Açıkgöz'de İlçe Emniyet Müdürlüğü ve diğer polis merkezlerinin tadilatlarını gerçekleştirdiği için birer teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manavgat Emniyeti'ne Araç Takviyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement