Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Geri Sayım - Son Dakika
Güncel

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Geri Sayım

Manisa Büyükşehir Belediyespor\'da Geri Sayım

Pazar günü saat 15.00'de kendi evinde konuk edeceği Bayburt Grup Özel İdare maçına odaklanan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar bugün yapılan antrenman ile devam etti.

22.03.2018 15:41  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil Beyazlı temsilcimizde, takımdan ayrı olarak düz koşu yapan Emir Alagöz'de bugün takımla birlikte çalışmalara başladı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta 62 puanla zirvede olan temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü saat 15.00'de Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanacak olan Bayburt Grup Özel İdare maçının hazırlıkları bugün, Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenman ile devam etti. Yeşil Beyazlı temsilcimizin ısınma çalışmasıyla başlayan antrenmanı 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman yarı alanda taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi.

"BORDO BERELİLER 2: AFRİN" FİLMİNİN GALASI YAPILDI

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da adalesindeki ağrıları nedeniyle düz koşu yapan Emir Alagöz ise bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Yeşil Beyazlı ekipte Cihan Avcu, Alper Akçam ve Kürşat Aydın dışında eksik bulunmuyor. Yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü Halil Onultmak Spor Tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement