CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları için geldiği Manisa'da, Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının üzüntüyle karşıladı. Kılıçdaroğlu, "Sayın Demirören sanayi dünyamızın kıdemli bir üyesiydi. Ülkenin büyümesine kalkınmasına katkıda bulunan değerli bir sanayiciydi. Medya dünyamıza da son dönemde atıldı. Burada da başarılı bir çizgi izlediğini görüyoruz. Vefatından büyük bir üzüntü duyuyorum. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar diliyorum. Türkiye'nin başı sağ olsun" dedi.
CHP Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Özgür Özel de "Önemli bir iş adamını, önemli bir kanaat önderini ve önemli bir medya patronunu kaybettik. Ailesine başsağlığı diliyoruz. CHP Grup Başkan Vekili olarak tüm grubumuzdaki milletvekilleri adına Demirören ailesine başsağlığı diliyoruz. Türk basının ve Türk iş dünyasın başı sağ olsun. Büyük bir kayıptır. Yerinin doldurulması zordur. Ailenin acısını paylaşıyoruz" dedi.
Son Dakika › Güncel › Manisa CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Ülkenin Büyümesine Kalkınmasına Katkıda Bulunan Değerli Bir... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.