Manisa CHP'li Başkandan Şehitler İçin Oturma Eylemi - Son Dakika
Güncel

Manisa CHP'li Başkandan Şehitler İçin Oturma Eylemi

Manisa CHP\'li Başkandan Şehitler İçin Oturma Eylemi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaşehir İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, teröristlerin hain saldırısında Hakkari Dağlıca'da şehit olan askerler için Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Büstü önünde saat 24.00'te oturma eylemine başladı.

07.09.2015 16:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaşehir İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, teröristlerin hain saldırısında Hakkari Dağlıca'da şehit olan askerler için Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Büstü önünde saat 24.00'te oturma eylemine başladı. Akgündüz, her bir şehit için bir saatlik oturma eylemi yapacağını söyledi.

Dağlıca Tabur Komutanlığı'ndan operasyon için yola çıkan konvoya, PKK'lı teröristler tarafından saldırıda bulunuldu. Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, yola döşenen patlayıcının zırlı araçların geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatılmasıyla şehit ve yaralıların bulunduğu bildirildi. Olayın ardından ilk olarak 16 şehit olduğu bilgisi gelmesi üzerine saldırıyı kınayan CHP Alaşehir İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde saat 24.00'te oturma eylemine başladı. Her bir şehit için bir saat oturma eylemi yapacağını belirten Akgündüz, "İlk aldığımız bilgilere göre Dağlıca'da 16 şehidimiz var. Kişisel olarak 16 şehit için 16 saat oturma eylemine başladım. İçimiz yanıyor. Aldığımız bu acı haberle ülke olarak yastayız. Suudi Arabistan Kralı için yas ilan edilip, yarıya indirilen bayrak, bugün niçin yas ilan edilmeyip, yarıya indirilmiyor? İçimiz kan ağlıyor. Şehitlerimizin ruhu şad olsun" dedi. Öte yandan, Başkan Akgündüz'ün eylemine bazı vatandaşlar da destek verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa CHP'li Başkandan Şehitler İçin Oturma Eylemi - Son Dakika


Advertisement