Manisa'da, 8. Tiyatro Festivali Haftası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manisa'da, 8. Tiyatro Festivali Haftası

09.05.2016 15:36

Manisa'da, 8.Tiyatro Festivali Haftası etkinlikleri, Şehzadeler ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Manisa'da, 8.Tiyatro Festivali Haftası etkinlikleri, Şehzadeler ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Törende konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Şengöz, Manisa ve çevre şehirlerden gelen 12 tiyatro grubunun etkinliklerde yer alacağını kaydetti.

Festivalin bu yıl 8. düzenlendiğini belirten Şengöz, "Artık liseler arası tiyatro festivaliyle yola çıktığımız bu festival genele dönüşmeye başladı. Amatör gruplar bu sene ve geçen sene katıldı. Seneye tamamen tiyatro festivali olacak. Bu sene ödüller son kez dağıtılacak, seneye ödül olmayacak. Sadece gelen grupları karşılayacağız. Hedefimiz uluslararası olmak." diye konuştu.

Açılış konuşması ardından, festivale katılan 12 grup tiyatro salonuna kadar kortej yürüyüşü yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da, 8. Tiyatro Festivali Haftası - Son Dakika


Advertisement