Manisa'da Kaçakçılık Operasyonu: 1 Milyon 210 Bin Adet Makaron Sigara ve 120 Kilogram Kaçak Tütün Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Kaçakçılık Operasyonu: 1 Milyon 210 Bin Adet Makaron Sigara ve 120 Kilogram Kaçak Tütün Ele Geçirildi

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan uygulamada, bir yolcu otobüsünün bagajında 1 milyon 210 bin adet içi tütün doldurulmuş makaron sigara ile 120 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, kaçakçılık suçundan adli işlem başlatıldı.

13.11.2023 16:49  Güncelleme: 16:51

Kula'da yolcu otobüsünde kaçak tütün ele geçirildi

Manisa Jandarması yolcu otobüsünün bagajında 1 milyon 210 bin adet makaron sigara ele geçirdi

MANİSA - Manisa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan uygulamada yolcu otobüsünün bagajında 1 milyon 210 bin adet içi tütün doldurulmuş makaron sigara ile 120 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.

Kula'da kaçakçılığa savaş açan Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte bugün İzmir- Ankara D300 karayolu üzerinde icra edilen yol kontrol uygulamasında bir yolcu otobüsünü durdurdu. Durdurulan yolcu otobüsünde inceleme yapan jandarma ekipleri, otobüsün bagajından 1 milyon 210 bin adet içi doldurulmuş makaron sigara ile 120 kilogram açık tütün ele geçirdi. Ele geçirilen sigaralar ve tütüne el konulurken, kaçakçılık kanununa muhalefet suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Manisa\'da Kaçakçılık Operasyonu: 1 Milyon 210 Bin Adet Makaron Sigara ve 120 Kilogram Kaçak Tütün Ele Geçirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Kaçakçılık Operasyonu: 1 Milyon 210 Bin Adet Makaron Sigara ve 120 Kilogram Kaçak Tütün Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement