Manisa'da kanalizasyon çalışmasında göçük: 1 işçi toprak altında kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manisa'da kanalizasyon çalışmasında göçük: 1 işçi toprak altında kaldı

17.04.2026 13:08

Manisa'da kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte işçi Ramazan Küren kurtarılıyor.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte işçilerden Ramazan Küren (55) toprak altında kaldı. Küren'in kurtarılması için çalışmalar sürüyor.

İŞÇİYİ KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Şehzadeler ilçesi kırsal Sancaklı Bozköy Mahallesi'nde saat 11.00 sıralarında, kanalizasyon hattı çalışması sırasında göçük oldu. İşçilerden Ramazan Küren, göçük altında kaldı. Diğer işçilerin ihbarıyla bölgeye itfaiye, AFAD, zabıta ve sağlık ekipleri sevk edildi. Küren'in kurtarılması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da kanalizasyon çalışmasında göçük: 1 işçi toprak altında kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement