Manisa Minik Mehmet'in Gizemli Ölümü Üzdü - Son Dakika
Güncel

Manisa Minik Mehmet'in Gizemli Ölümü Üzdü

Minik Mehmet'in gizemli ölümü üzdüMANİSA'da yaşayan bir çiftin 3 yaşındaki oğlu Mehmet Arda Şen, bir türlü uyanmayınca götürüldüğü hastanede yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

20.05.2017 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minik Mehmet'in gizemli ölümü üzdü

MANİSA'da yaşayan bir çiftin 3 yaşındaki oğlu Mehmet Arda Şen, bir türlü uyanmayınca götürüldüğü hastanede yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Hastalık bulgusu ya da vücudunda herhangi bir yara izine rastlanmayan minik Mehmet'e otopsi yapılmasına karar verildi.

Şehzadeler İlçesi Ahmet Bedevi Mahallesi 503 Sokak'ta yaşayan fabrika işçisi 31 yaşındaki Hüsniye Şen, çocuğu 3 yaşındaki Mehmet Arda Şen uyuduğu sırada yan binada oturan annesi Ayşe Dağ'ı ziyarete gitti. Bugün saat 12.00'de eve dönen Hüsniye Şen, çocuğu Mehmet Arda Şen'in yattığı yatak odasının dağınık olduğunu fark etti. Çocuğunu uyandırmaya çalışan anne Hüsniye Şen, uyanmaması üzerine telaşlandı. Anne Hüsniye Şen, hareketsiz olan çocuğunu komşularının yardımıyla otomobille Manisa Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak minik Mehmet, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yapılan ön incelemede herhangi bir hastalık bulgusuna, vücudunda yara ve darp izine rastlanmayan minik Mehmet'in cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Anne Hüsniye Şen ve karayollarında çalışan işçi baba 34 yaşındaki Halil İbrahim Şen, ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Küçük çocuğun ölümü büyük üzüntü yaratırken, ailenin, bu yaz Mehmet Arda Şen'e sünnet düğünü yapmayı planladığı öğrenildi.

Manisa Minik Mehmet\'in Gizemli Ölümü Üzdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Minik Mehmet'in Gizemli Ölümü Üzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement