Manisa Tügva'dan Gençler İçin Örnek Proje - Son Dakika
Güncel

Manisa Tügva'dan Gençler İçin Örnek Proje

Manisa Tügva\'dan Gençler İçin Örnek Proje

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa İl Temsilciliğinin gönüllü gençleri tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığının “Gençlik Projelerini Destekleme Programı” kapsamında desteklenmeye hak kazanan “Kendini Keşfet Geleceği İnşa Et” projesinin açılış toplantısı yapıldı.

28.10.2017 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa İl Temsilciliğinin gönüllü gençleri tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığının "Gençlik Projelerini Destekleme Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazanan "Kendini Keşfet Geleceği İnşa Et" projesinin açılış toplantısı yapıldı.

Tarihi Bedesten Salonu'nda gerçekleştirilen açılış programına, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunus Emre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şube müdürleri ve TÜGVA'lı gençler katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği açılış programı Kur'an-i Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Mehmet Önal, proje hakkında katılımcılara bilgi verdi. "Gençlik için bir şey yapmak gerekirse önce kendi gençliğimizi vakfedeceğiz" diyerek sözlerine başlayan Mehmet Önal, "Kendini Keşfet, Geleceği İnşa Et' projesi kapsamında 14-29 yaş arası 220 kız ve 220 erkeğin katılacağı sosyal uyum, mesleki eğitim programlarıyla ve yapılacak olan kültür sanat faaliyetleriyle her kesimden gencin kişisel ve sosyal gelişimi desteklenip, ekonomik ve kültürel farklılıkların sosyal uyumun önünde engel olmadığı gençlere aşılanacak" dedi. Önal, ayrıca milli ve manevi duyguların; vatan, millet, bayrak ve toplumsal değerlerin öneminin gençlere anlatılacağını belirterek, gençlerden projeye katılım için söz aldı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise Manisa'da yaptığı etkinlikler ve gerçekleştirdiği faaliyetlerle bir hizmet ve proje markası haline gelen TÜGVA Manisa İl Temsilciliği'nin bu proje ile yine gençlere yönelik farklı ve farkındalık sağlayacak çalışmalara imza atacağından emin olduğunu belirterek, başta il Temsilcisi Mehmet Önal olmak üzere bu projede emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Başkan Çelik, en büyük teşekkürü kendi keşfetme azminde olan gençlerin hak ettiğini vurguladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa Tügva'dan Gençler İçin Örnek Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement