Kartalkaya Otel Yangını Faciasının Birinci Yılı... Mansur Yavaş: "Bu Acıların Bir Daha Yaşanmaması İçin Sorumluluk da Hesap Verme de Şarttır" - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kartalkaya Otel Yangını Faciasının Birinci Yılı... Mansur Yavaş: "Bu Acıların Bir Daha Yaşanmaması İçin Sorumluluk da Hesap Verme de Şarttır"

21.01.2026 11:23  Güncelleme: 12:32

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bolu Kartalkaya'da yaşanan yangın faciasının birinci yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anarak, ailelerin acılarını paylaşmış ve benzer olayların yaşanmaması için sorumluluk çağrısında bulunmuştur.

(ANKARA) - Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Bolu Kartalkaya'da yaşanan facianın üzerinden bir yıl geçti. Kaybettiğimiz canları rahmetle anıyor, acılarını hala yüreğinde taşıyan ailelerin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Unutmadık, unutturmayacağız. Bu acıların bir daha yaşanmaması için sorumluluk da, hesap verme de şarttır" dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Bolu Kartalkaya'da geçtiğimiz yıl bugün yaşanan yangın faciasında yaşamını yitirenleri andı. Yavaş, sosyal medya hesbaından şunları kaydetti:

"Bolu Kartalkaya'da yaşanan facianın üzerinden bir yıl geçti. Kaybettiğimiz canları rahmetle anıyor, acılarını hala yüreğinde taşıyan ailelerin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Unutmadık, unutturmayacağız. Bu acıların bir daha yaşanmaması için sorumluluk da, hesap verme de şarttır."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kartalkaya Otel Yangını Faciasının Birinci Yılı... Mansur Yavaş: 'Bu Acıların Bir Daha Yaşanmaması İçin Sorumluluk da Hesap Verme de Şarttır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement