Mardin'de AK Partili Adaylara Kuzu Dolmalı Mevlit - Son Dakika
Güncel

Mardin'de AK Partili Adaylara Kuzu Dolmalı Mevlit

Mardin\'de AK Partili Adaylara Kuzu Dolmalı Mevlit

Mardin merkez Kabala Belde Belediyesi eski başkanı Ferah Kaya, AK Parti milletvekili adaylarının katıldığı, mevlid'e davetlilere kuzu dolması yemeği ikram edildi.

31.05.2015 10:10  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin merkez Kabala Belde Belediyesi eski başkanı Ferah Kaya, 'Çözüm sürecinin' devamı için, AK Parti milletvekili adayları Orhan Miroğlu ve Abdullah Erin'in de katıldığı, mevlit okuturken davetlilere kuzu dolması yemeği ikram edildi.

Petrol ticareti yapan ve İzmir'de yaşayan Kabala Belediyesi eski başkanlarından Ferah Kaya, 'Çözüm sürecinin' sağlıklı devam etmesi için, AK Parti Mardin 1'inci sıra Milletvekili adayları Orhan Miroğlu, 4'üncü sıra adayı Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Avukat Bahattin Uncu, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir'in de katıldığı bir mevlit verdi. Ferah Kaya'ya ait petrol istasyonunda verilen mevlit için gelen AK Partili milletvekili adayları ve parti yöneticileri, davul-zurna eşliğinde karşılandı.

Mevlit okunması ve kuzu dolması yemeğinin ikram edilmesi ardından konuşan AK Parti 1'inci sıra milletvekili adayı Orhan Miroğlu, partileri iktidarı dönemindeki Türkiye'de 2002 yılından beri anaların ağlamadığını belirterek, ülkedeki istikrarın devamı, iyi olan ekonominin ve özellikle de çözüm sürecinin yarattığı huzur ve güvenin devam etmesi gerektiğini bunun da bir AK Parti iktidarında mümkün olabileceğine dikkat çekti. İşadamı Ferah Kaya ise, çözüm sürecinin devam etmesi için mevlit okuttuğunu belirterek, şöyle dedi:

"Ben bugün içinde bulunduğumuz çözüm ve barış sürecinin, huzur ve güvenin devamı için mevlit okuttum. Kaya ailesi olarak her zaman barışın ve kardeşliği isteyen bir aileyiz. Tabiki bugün AK Parti milletvekili adaylarımızı ve partinin yönetim kurulu üyelerinin de burada olması bizleri daha çok mutlu etti. Mardin halkı her zaman barıştan ve kardeşlikten yana olmuştur. Önümüzdeki genel seçimlerin huzur ve güven içinde, tüm adaylara hayırlı olmasını diliyoruz." - Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin'de AK Partili Adaylara Kuzu Dolmalı Mevlit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement