Mardin'de Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Mardin'de Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Mardin\'de Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Mardin'de yolun karşısına geçmeye çalışan Vahide Sebutekin'e çarpan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaçan sürücü polise teslim oldu.

20.12.2023 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
MARDİN'de yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Vahide Sebutekin (60), hayatını kaybetti.

Kaza, öğle saatlerinde Yenişehir Mahallesi Vali Ozan Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 47 AC 515 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Vahide Sebutekin'e çaptı. İhbarla olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekiplerince Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı kadın, kurtarılamadı. Kaçan sürücü ise polise merkezine giderek teslim oldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin'de Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yusuf Pordugan: Ben defalarca çimlere yazmışım ve Diyarbakır karayolları bölge müdürlüğü ile görüşmüş üm üst geçit yapılması için ama bir çözüm yok ve sonuçları böyle en az 6 veya yedi üst geçit lazım yenisehir vali ozan caddesine şimdide seçim geliyor bir baksınlar nur mah . önündeki yaya geçidine bir baksınlar ticaret sanayi odası önünde ki yaya geçidine araçlar yol veriyormular bir baksınlar trafiğin haline. 0 0 Yanıtla

Advertisement