Mariah Carey'den Yepyeni Bir Şarkı - Son Dakika
Güncel

Mariah Carey'den Yepyeni Bir Şarkı

Mariah Carey\'den Yepyeni Bir Şarkı

Superstar Mariah Carey, Disney'in "Muhteşem ve Kudretli Oz" filmi için "Almost Home" adlı şarkıyı seslendirdi.

12.02.2013 17:01

Mariah Carey'den, Disney'in "Muhteşem ve Kudretli Oz"u İçin Yepyeni Bir Şarkı!

Şarkı, Island Def Jam/ Universal Music Group etiketiyle yayınlanacak.

İstanbul, 12.02.2012: Birden fazla GRAMMY® ödülü sahibi süperstar Mariah Carey dünya ile aynı anda Türkiye'de de 8 Mart 2013'te vizyona girecek olan, yönetmenliğini Sam Raimi'nin üstlendiği merakla beklenen fantastik macera filmi "Muhteşem ve Kudretli Oz" için "Almost Home" adlı şarkıyı seslendirdi.

"Almost Home", Universal Music grubuna bağlı Island Def Jam etiketiyle 19 Şubat 2013 günü dijitalde, single olarak piyasaya sürülecek. Ödüllü fotoğrafçı/yönetmen David LaChapelle, "Almost Home"un klip çekimlerinde Carey'nin yönetmeni olacak. Uzun süredir birlikte çalışan ikili, LaChapelle'in "Mariah ile filmin düeti" olarak tanımladığı projede yeniden bir araya geliyor. LaChapelle daha önce Carey'nin albüm fotoğraflarını çekmiş ve "Loverboy" adlı klibini yönetmişti. Disney, Mariah Carey ve Island Def Jam şarkıyı, klibi ve filmi destekleyecek bir promosyon kampanyası başlatmayı planlıyor. Türkiye'de Universal Music tarafından dijital, radyo ve televizyon kampanyası başlatılması planlanıyor.

"Muhteşem ve Kudretli Oz" filmi için yazımına ve yapımına ortak olduğu şarkı hakkında "Almost Home'un filmle oldukça örtüşen bir mesajı var." diyor Mariah Carey: "İnsana kendini iyi hissettiren bir şarkı. Yuvanıza ve sevdiklerinize kavuşma hissini aktarıyor."

Mariah Carey, bugüne kadar toplamda 200 milyondan fazla satış rakamına ve 18 adet listelerde bir numaraya kadar çıkmış şarkı sayısına (bunlardan on yedisini kendi yazdı) ulaşan, gelmiş geçmiş en çok albüm satan kadın sanatçıdır. Beş oktavlık sıradışı bir sese sahip, şarkı yazımında oldukça üretken olan Carey, modern popun duayenidir. Şarkıcı/şarkı yazarı/yapımcı olarak aldığı ödüllerden birkaçı şöyle sıralanıyor: Beş GRAMMY® Ödülü, dokuz Amerikan Müzik Ödülü, Billboard'un On Yılın Sanatçısı Ödülü, Bu Milenyumda Dünyanın En Çok Satan Kadın Sanatçısı dalında Dünya Müzik Ödülü ve şarkı yazarlığındaki üstün başarısı için verilen BMI'ın İkon Ödülü... Carey şu aralar bu baharda çıkacak olan yeni albümü üzerinde çalışıyor.

"Almost Home"u Mariah Carey söylüyor ve yapımcılığını Mariah Carey ve Stargate for 45th & 3rd Music LLC üstleniyor. Şarkıyı Simone Porter, Justin Gray, Lindsey Ray, Tor Erik Hermansen, Mikkel Eriksen ve Mariah Carey yazdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mariah Carey'den Yepyeni Bir Şarkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement