Market Sırasında Silahlı Kavga: 2 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Market Sırasında Silahlı Kavga: 2 Yaralı

14.07.2025 00:09

Bursa'da kasa sırası tartışması silahlı kavgaya dönüştü, 2 kişi yaralandı, saldırgan kaçtı.

1) MARKETTE KASA SIRASI TARTIŞMASINDA SİLAHLI KAVGA: 2 YARALI

BURSA'nın Nilüfer ilçesinde bir markette kasa sırasında çıkan tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Tabancayla vurulan 2 kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

Olay, saat 21.30 sıralarında Odunluk Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre, N.A. (47) ile kimliği henüz belirlenemeyen bir müşteri arasında kasa sırası nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda şüpheli, yanında bulunan tabancayla N.A. ve E.A.'ya (14) ateş ederek, olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Market Sırasında Silahlı Kavga: 2 Yaralı - Son Dakika


Advertisement