Marketteki Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Marketteki Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Marketteki Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Polis, hırsızlık olayının ardından yarım saat içinde şüpheli kadın, Kaynarca'daki evinin önünde yakalayarak, gözaltına aldı.12 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

27.11.2013 17:58

Polis, hırsızlık olayının ardından yarım saat içinde şüpheli kadın, Kaynarca'daki evinin önünde yakalayarak, gözaltına aldı. 12 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ/ İSTANBUL DHA Marketin güvenlik kamerasına yansıyan olayda C.A. (22) adlı kadın marketten aldığı sebzeleri terazide tarttıran Emine Sağlam'ın yanına yaklaşarak cebinde bulunan içinde cep telefonunun da bulunduğu cüzdanı alıyor. C.A. daha sonra Sağlam'ın yanından uzaklaşarak gözden kayboluyor. Cüzdanı ve cep telefonunun çalındığını daha sonra fark eden Emine Sağlam polise giderek şikayette bulundu. Marketin güvenlik kameralarını inceledikten sonra harekete geçen Güven Timleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yarım saat içinde C.A.'yı Kaynarca'da evinin önünde yakalayarak gözaltına aldı. 12 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenilen C.A. polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

"HIRSIZI YAKALAMIŞLAR"

Çantası ve cep telefonu çalınan kadının eşi Recep Sağlam "Eşim bu gün markete gitmiş. Cüzdanını çekmişler cebinden. Telefonunu da almışlar. Ben de şikayetçi olmak için polise geldim. Emniyetteki arkadaşlar sağ olsun. Ben gelmeden önce hırsızı yakalamışlar. Güvenlik kameralarında görüntüler net bir şekilde var" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marketteki Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement