Bayır-Bucak Türkmenlerine Marmaris'ten Yardım - Son Dakika
Güncel

Bayır-Bucak Türkmenlerine Marmaris'ten Yardım

Bayır-Bucak Türkmenlerine Marmaris\'ten Yardım

Muğla'nın Marmaris ilçesinde hayırsever vatandaşların bir hafta önce Bayır-Bucak Türkmenleri için sosyal medya üzerinden başlattıkları yardım kampanyasına destek yağdı.

10.12.2015 11:46  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayır Bucak Türkmenlerine Marmaris'ten yardım

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde hayırsever vatandaşların bir hafta önce Bayır-Bucak Türkmenleri için sosyal medya üzerinden başlattıkları yardım kampanyasına destek yağdı. Yaklaşan kış aylarında Türkmenlerin ısınmasını sağlamak amacıyla başlatılan kampanyaya bir haftada 600 battaniye ve özellikle çok sayıda çocuk kıyafeti toplandı.

Marmaris'te Bayır-Bucak Türkmenleri için sosyal medya üzerinden başlattıkları yardım kampanyasına destek yağdı. Bir haftada 600 battaniye ve özellikle çok sayıda çocuk kıyafeti toplandığı belirtildi.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Ahmet Yılmaz, "İnsanlık üşümesin diye Bayır-Bucak Türkmenlerine bir hafta önce battaniye ve insani yardım kampanyası başlattık. Kampanya süresince 600 kullanılmamış battaniye, kışlık giyecek, ayakkabı ve benzeri şeyleri topladık. Kampanya pazartesi gününe kadar devam edecek. Hayırseverleri kampanyaya destek için bekliyoruz" dedi.

Kampanyanın destekçilerinden kentte 'Olumlu Yaşar' olarak tanınan Yaşar Yiğit, kampanyanın amacına ulaştığını belirterek, "Sosyal medyada başlatılan bu kampanyaya ilçemizden büyük destek topladık. An itibariyle 600 olan battaniye sayısının pazartesiye kadar bine ulaşmasını bekliyoruz. Kampanyada Kaymakamlığımızın büyük desteğini gördük. Ayrıca toplanan bu yardımlar ilk önce Irak Türkmen Derneğine ulaştırılacak. Sonrasında ise Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık izinleriyle ve dernek aracılığıyla Türkmen kardeşlerimize ulaşacak. Kampanya başlarken bir evden bir battaniye sloganıyla yola çıktık. Bugün geldiğimiz nokta bizleri çok sevindirdi. Ümit ediyorum ki Türkmen kardeşlerimizde yardımlar kendilerine ulaşınca çok sevinecek" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayır-Bucak Türkmenlerine Marmaris'ten Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement