Marmaris CHP´li Turunç Belde Belediye Başkanına Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Marmaris CHP´li Turunç Belde Belediye Başkanına Silahlı Saldırı

Marmaris CHP´li Turunç Belde Belediye Başkanına Silahlı Saldırı

CHP'li Belediye Başkanı Ali Fuat Fidan ve Eşi Mükerrem Fidan'ın İçinde Bulunduğu Hareket Halindeki Otomobile, İçinde İki Kişinin Bulunduğu Bir Başka Otomobilden 6 El Ateş Edildi.

07.11.2010 23:35

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nin turistlik Turunç Beldesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Ali Fuat Fidan ve eşi Mükerrem Fidan'ın içinde bulunduğu hareket halindeki otomobile, içinde iki kişinin bulunduğu bir başka otomobilden 6 el ateş edildi. Olayda, Fidan ve eşi yaralanmazken, kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Marmaris'e bağlı Turunç Beldesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Ali Fuat Fidan ve eşi Mükerrem Fidan, 48 N 1155 plakalı otomobille, ilçe merkezine doğru Turunç Beldesi'nden yola çıktı. Başkan Fidan yönetimindeki hareket halindeki otomobile, İçmeler Gemi Uçuran Mevki'nde, bugün saat 19.00 sıralarında, içinde iki kişinin bulunduğu plakası belirsiz bir otomobilden kimliği belirsiz 1 kişi tarafından 6 el ateş edildi. Başkan Fidan ve eşi olayda yaralmanmazken, içinde 2 kişinin bulunduğu otomobil de olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Başkan Fidan durumu, güvenlik güçlerine bildirdi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede 6 boş kovan bulunurken, araca da 3 kurşun isabet edildiği tespit edildi.

BASIN MENSUPLARINA AÇIKLAMA YAPTI

Olayla ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Fidan, ''Eşimle beraber Turunç'tan Marmaris'e giderken İçmeler gemi uçuran mevkiinde arkamızdaki araba bizi sollarken 6 el ateş açtı. Bize ateş eden araçta iki kişi gördüm. Arka koltukta oturan varmıydı göremedim. Ama ateş eden şöförün yanındaki kişiydi. Şüplendiğim kişiler var tabi ki. O nu savcı beyle paylaşacağım. Bu belediye başkanlarının sıkıntısı bizler kanunsuz iş yapanların karşısındayız. 6 seneden beri bu işi hep böyle yaptık. Bundan sonra da böyle yapmaya devam edeceğiz. Bunlar bizi yıldıramaz. Kanuna karşı gelenlerle mücadelemize devam edeceğiz' dedi.

Başkan Fidan yönetimindeki otomobil daha sonra Turunç Belde Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Olayı duyan çok sayıda belde yaşayanı Başkan Ali Fuat Fidana destek vermek için Belde Jandarma önünde toplandı. Fidan, toplanan kalabalığa ''Bu durum bizi yıldıramaz çalışmalarımıza doğru bildiğimiz şekilde devam edeceğiz' dedi. Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar ve CHP Marmaris İlçe Başkanı Yamaç Kaya da Fidan'a destek vermek için Turunç'a geldi.

Güvenlik güçleri, olay yerinden kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturmanını sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris CHP´li Turunç Belde Belediye Başkanına Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement