Marmarisli Eğitim Amazonları Yılbaşına Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Marmarisli Eğitim Amazonları Yılbaşına Hazırlanıyor

Marmarisli Eğitim Amazonları Yılbaşına Hazırlanıyor

Marmaris'te eğitim denilince ilk akla gelen Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği üyesi anneler, okul bahçesinde düzenledikler kermesle bir kez daha eğitime katkı sağladılar.

06.11.2018 08:34

Geçen Cumartesi ve Pazar günü iki gün açık kalan kermeste; ev yapımı yiyecekler, hediyelik aksesuarlar ve giyim kuşam eşyaları satışa sunuldu.

Marmaris sakinlerinin, söz konusu eğitim olunca verdiği desteklerin arttığına dikkat çekerek vatandaşlara teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Ayla Özen ve Yönetim kurulu üyesi anneler; "Okulumuzda sözleşmeli çalışan personelimizin maaşları, okul spor takımlarımızın müsabaka giderleri, okulun kırtasiye ihtiyaçları ve çevre düzenlemesi gibi harcamalarımızı karşılamak için, velilerimizle birlikte el birliğiyle çalışıyoruz.Bunun yanında şuan için ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin de eğitim giderlerini karşılıyoruz. Bundan sonraki kermesimizi, 2019 yılbaşı öncesi Aralık ayı sonunda düzenleyeceğiz. Yılbaşı kermesimiz tabii ki yıl içerisinde düzenlenenlere göre çok daha renkli, çok daha çeşitli olacak." dediler. AjansSevgi Marmaris

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marmarisli Eğitim Amazonları Yılbaşına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement